back
saved

autocentarmx

Sarajevo - Novi Grad

Platinum OLX shop
OLX medalja Medalja za više od 10 godine na OLX.ba
OLX medalja Korisnik je verifikovao telefon i email
OLX medalja Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu
OLX medalja Platinum OLX Shop
OLX medalja Korisnik ima uspjesno realizovanih 243 OLX brzih dostava

Firma Auto Centar MX renomirana je firma u prodaji karoserijskih auto dijelova i auto stakala za sve tipe vozila.

Iz jedne male poduzetnicke ideje, 2009 godine stvorili smo danas uspješnu firmu, vodecu na tržištu karoserijskih auto dijelova i autostakala na podruciju Kantona Sarajevo pa i širom Bosne i Hercegovine.Firma trenutno ima tri stalno uposlena radnika,koji su obuceni da rade sa najsavremenijim alatima koje servis posjeduje,te tri strucna saradnika koji su zaposleni povremeno.

Uposlenici auto centra MX spremni su se uhvatiti u koštac sa svim problemima vezano za auto stakla ma koliko oni izgledali teški i nerješivi.

Cilj nam je našim kupcima pružiti kompletnu uslugu po najpovoljnijim cijenama a u skladu sa europskim i svjetskim standardima.

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH?

Razlog zbog kojeg biste trebali posjetiti upravo nas leži u našoj ponudi, koja nas razlikuje od drugih poduzeca koja se bave izmjenom i prodajom autostakala.

Firma Auto Centar MX jedan je od najvecih distributera karoserijskih auto dijelova i autostakala u BiH sa dugogodišnjim iskustvom i tradicijom.

Nudimo Vam preko 20.000 artikala za za sve vrste i tipove vozila koje posjedujemo na skladištu po garantovano najpovoljnijim cijenama. Prvenstveno su to metalni i pasticni karoserijski dijelovi i sklopovi te prednja, bocna i zadnja vjetrobranska stakla u svim raspoloživim bojama.

Možemo Vam ponuditi dostavu karoserijskih dijelova i stakala u Kantonu Sarajevo te ugradnju auto stakala na terenu.

U sklopu firme posjedujemo servis za zamjenu auto stakala,a u sklopu auto centra možemo Vam pružiti i druge usluge kao što su,mali servis vozila,pranje vozila,vulkanizerske usluge...

Posjetite nas i uverite se zašto smo nabolji.